понеделник, 3 декември 2018 г.

Деца от школата на „Карнобат“ участваха в престижен турнир



Най-младите футболните таланти от школата на „Карнобат“ участваха в дебютен за тях престижен национален турнир „Футболни звезди на България“, който бе организиран от ДФК „Звездичка“.

Наставникът Георги Неделчев заложи на формация, родена 2010-та година. „Карнобат“ се изправи срещу шампионите от „Делфините“ /Варна/ и „Звездичка“ /Бургас/.

Младите карнобатски надежди регистрираха равенство срещу силния отбор на „Димитровград“ 4:4, а от „Делфините“ /Варна/ отстъпиха с 1:3 в равностоен мач.

Срещите се проведоха в бургаските зали „Младост“ и „Електра“.

„Това е първи турнир за нашите деца, които показаха завидни потенциал, талант и желание за игра, върху които ще продължим да градим бъдещите победи на отбора и да развиваме индивидуалните възможностите на всяко дете.

Поздравявам за смелостта и старанието всички футболисти, гордея се с тях и вярвам, че ще имаме много поводи за радост в предстоящите турнири. Не на последно място благодаря и на нашата вярна агитка, на родителите и роднините на децата, които подкрепяха отбора в дните от турнира.“, сподели треньорът Георги Неделчев.