неделя, 2 декември 2018 г.

Пламен Димитров: „Дано да имаме повече поводи за радост през пролетта“


Играещият помощник треньор на „Карнобат“ Пламен Димитров видя от резервната скамейка победата на своя отбор с 3:1 над „Асеновец“ /Асеновград/. Сърцатият бранител се възстановява от тежка травма, като напоследък започна тренировки с отбора, но държи да изкара зимна подготовка, за да е по-добре подготвен и на разположение за още по-важните мачове през пролетта. Бившият футболист на „Сливен“, „Нефтохимик“ /Бс/, „Поморие“ и „Несебър“ сподели мнение за победата над „Асеновец“.

Мисля, че имахме едно заслужено представяне в изминалата среща, но с оглед на класирането, не сме в много добра ситуация. Първото полувреме, според мен, не стояхме доста добре на терена, бяхме по-отпуснати, докато влезем в мача, имаше си различни фактори, включително и лошото време, калният и замръзнал на места терен, но това нека не е оправдание. Имахме 3-4 чисти 100 % положения, отбелязахме един гол. 
През втората част бяхме пределно мобилизирани и реализирахме още два гола, като допуснахме един. Създадохме много добри атаки, като идеи, но това беше най-малкото, което взехме. В края на мача направихме още пропуски, но в крайна сметка мисля, че заслужено победихме. След взетата победа имаме глътка въздух и ще събираме сили за пролетния полусезон. Борбата ще е ожесточена. Дано да имаме и повече поводи за радост.“