понеделник, 26 ноември 2018 г.

Блестяща есен за децата на „Карнобат“


Само похвали заслужава детската гарнитура на ОФК „Карнобат“ за участието си през есента в Областното първенство, родени 2004/2005 година. Възпитаниците на треньора Георги Неделчев са есенни шампиони с актив от 18 точки, като постигнаха 6 победи и само една загуба. Головата разлика на отбора е 27-4.

„С тази възрастова група съм вече трета година. Вложих много в тях, водих ги на международен турнир в Банско и на летен лагер в Котел, изцяло финансирани от Община Карнобат, а това, за отбор с нашите възможности, не се е случвало до сега. В крайна сметка, резултатите са на лице. Миналата година завършихме на 2-ро място при деца А, а сега на полусезона сме на първа позиция – на една точка от „Нефтохимик“ /Бс/ и на 3 т. от третия „Вихър“ /Айтос/.

Целите са ясни – искаме да завършим на 1-во място, да играем в по-силно първенство, елитна група или зонално първенство.

Хубавото е, че с всяка изминала година т.нар. водещи отбори започват да се съобразяват с нас, има интерес към наши футболисти, а това подсказва, че работим в правилната посока.

Наясно съм, че всичкото това би било немислимо да се случи без помощта на президента ни Теодор Иванов. Той се раздава много за визията на ОФК „Карнобат“.

Не бива да пренебрегваме и децата от група Б, чийто треньор е Димитър Петров. Те приключиха есента на 2-ро място.“, сподели наставникът на деца А на ОФК „Карнобат“ Георги Неделчев.