неделя, 4 ноември 2018 г.

Теодор Иванов: "Този мач ще ни помогне да преодолеем стреса, който имахме през последните два месеца"


„Показахме че можем да побеждаваме и имаме характер. Този мач ще ни помогне да преодолеем стреса, който имахме през последните два месеца. 

Трябва на всяка цена да вземем оставащите домакински мачове, а и каквото стане и при гостуванията ни, защото, в крайна сметка винаги излизаме за победа.“, сподели президентът на „Карнобат“ Теодор Иванов след победата с 2:1 над „Гигант“ /Съединение/, в мач от XIII-ти кръг на Югоизточна Трета лига.
„Съдийството никога не съм го коментирал, аз гледам нашата си игра. Мисля, че съдиите се справиха доста добре, и си пожелавам повече такива съдии да идват. Между другото – коректни, които да си свършат работата, за която са изпратени, а не да изпълняват поръчки, както много често се случва.“, допълни още той.

Клубният бос на карнобатлии коментира и играта на отбелязалият гол в мача Диманов.
„Габриел Диманов се завърна доста успешно. Радвам се, че все по-бързо и успешно се вписва в схемата на отбора, отбеляза и много ефектен гол. Има още много да се желае, естествено, докато влезе в оптималната си форма. Имаме един нападател и трябва да го използваме максимално, за това се молим да е здрав и продуктивен.“